همنشین دل

ای همنشین من در این دنیا،تو تمام غم های مرا بخاطر بسپار وهمیشه در اندیشه ات نگهدار و به تاریخ بگو که عده ای همیشه بدنبال حقندونخواهند گذاشت که مستکبران بر مسثضعفان وپابرهنگان حکومت کنند.

۴ مطلب در مرداد ۱۳۹۱ ثبت شده است


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ مرداد ۹۱ ، ۱۵:۴۴
حامد برزگر

بعد عمری امروز قبل از اذان نشستیم پای تلویزیون، یا همون جعبه جادویی ، که فعلا فوتبال پخش کردنش رو هواست ، هی این کانال اون کانال کردیم  شبیه این آقایونی که اعصابشون در هم برهم هست ، تا رسیدیم به شبکه جوان ، که قراره به دغدغه جوونا بپردازه ، دیدم داره صلوات خاصه امام رضا رو می خونه ، رفتیم تو حال وهوای زیارت امام رضا و به خودم گفتم الانه که یه برنامه پر و پیمون بزاره.کم  کم ک دیدم یه آرم کوچیکی پایین تلویزیون باز و بسته میشه ، مینویسه ماه عسل ، یاد، دو سه سال پیش افتادم که ماه عسل پخش میکرد مهموناش هم اکثرا باعث انگیزه تو هر قشری میشدند.برنامه اومد با مجری برنامه نیمروز، دیدیم یه خانم آوردند خلبان هواپیما بوده .گفتیم تاثیر منفی نداره ، یه خانم آوردند یه آقا . به خودم گفتم گفتگو محترمانه هست دیگه ، شوخی هم داخلش نیست .بگذریم یه چند دقیقه شد، دوباره یه خانم دیگه آوردند دریانورد بود، ازش پرسید خدا رو چه چور می بینی؟ در یه جمله عجیب غریب ، که من وقتی شنیدم چشام هشتا شد،گفت خودم خدا هستم ، مجری هم مثل من  جا خورد،واومد درستش کنه و گفت تو قرآن هم اومده خدا روحش رو در انسان دمیده .دوباره تعجبم بیشتر شد از استدلال مجری ، باز بگذریم ، برنامه گذشت .یه خانم دیگه اومد با شغل آتش نشانی،آخر برنامه از همشون پرسید که چه آرزویی دارید ؟که هرکدوم  آرزویی داشتند.در این میون بود که یکی از خانم ها به آقای مجری گفت تو مشکل روانی داری که میخندی ؟؟؟!! بار اولم بود که تو تلویزیون شاهد یه دعوا و مرافعه ی این چنینی بودم.

چند سوال :

تلویزیون جمهوری اسلامی باید برنامه قبل از اذان ماه رمضان برنامه ای رو پخش کنه که توش دعوا و مرافعه باشه ؟

باید برنامه ای رو پخش کنه که زنان رو به شغل های بعضا مردانه تشویق کنه  ؟؟

باید برنامه ای رو پخش کنه که  فرد بیاد بگه من خدام ؟؟البته شاید اشتباه سهوی باشه .

آیا نباید صداو سیما در زمان بمباران تبلیغاتی دشمن در زمینه زن ، نقش زن ومرد رو در زندگی برای افراد جا بندازه؟

آیا صداوسیما نمیتونه زنانی که در زمینه پرورش افراد موفق بودند رو دعوت کنه ؟

آیا نباید تاکید کنه بر روی اینکه نقش زن ومرد تکمیل کننده همدیگه هست ؟

آیا نباید اهمیت نقش زن در اجتماع ، در ایتکه تاریخ نشان داده زن عنصر مهمی بوده تاکید کنه ؟؟

و...


همنشین اول : آقای انصاری ،با این همه کارایی که کردید تو فتنه 88 ،میخواید با این حرف ها که (اسلام دین عطوفت هست و مهربانی) ،(پیامبر هم می بخشید)و...، نظام راهتون بده تو انتخابات

همنشین دوم : محض اطلاع آقای انصاری.حضرت علی جنگ هم داشت همه جنگ هاش هم داخلی بود

همنشین سوم : این خانم اشرافی هم گفته حجاب رو آزاد کنید،خواهر خانم  خاتمی.از فامیل های امام . تو کجا نوشته بود ؟!

همنشین اول : حالا همه اش انتقاد نکن ، صداو سیما دیشب و شب قبلش برا دانشمندان هسته ای مستند گذاشت ؟؟تو سایت جماران نوشته بود.

۹ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ مرداد ۹۱ ، ۱۷:۳۲
حامد برزگر

در اواخر سال 1366  سه نفر از اعضای شورا ی جامعه روحانیت مبارز از جامعه روحانیت مبارز جدا شدند که می توان از مشهور ترین انها مهدی کروبی نام برد و رسما بیانیه اعلام موجودیت خود را در اول فروردین ماه 1367 منتشر کردند.

در این نوشتار قصد داریم علت این انشعاب را در تشکل روحانیون بررسی نماییم:

مهمترین دلایل انشعاب روحانیون را می توان 1- کاهش خطر دشمن مشترک 2- از دست  دادن شخصیت های وحدت دانست .برای روشن تر شدن این موضوع به تشریح هر کدام می پردازیم :

کاهش خطر دشمن مشترک

با پیروزی انقلاب اسلامی مهمترین دغدغه شخصیت های اول نظام حفظ نظام و بر پایی حکومت اسلامی بود .در دهه اول نظام روحانیون دشمنان مشترکی مانند مجاهدین خلق ، نهضت آزادی ،توده ای ها و التقاطی ها داشتند که هر کدام تهدیدی برای نظام محسوب می شدند.همچنین  در دهه اول نظام ، ایران در جنگ نا برابر با عراق به سر می برد و این مسئله باعث می شد افراد از پرداختن به موضوعات فرعی و جزئی خودداری کنند.

از دست دادن شخصیت های وحدت بخش

قبل از پیروزی انقلاب و همچنین بعد از آن شخصیت های طراز اولی همچون شهید دکتر بهشتی و شهید مطهری که نظریه های کلی نظام  را بیان کرده بودندو به این ترتیب شبهاتی که در کلیات مطرح می شد به راحتی حل می گشت.اما با گذر زمان و ملموس شدن مسائل نظام و از دست دادن افراد شاخص ، گاهی افرادی در موضوعاتی مانند اقتصاد دولتی یا غیر دولتی ، حدود تبعیت از ولی فقیه دچار مشکل می شدند.وباعث بروز اختلافات می شد.برخی اختلافات پیش آمده در جامعه روحانیت مبارز:

1-      اختلاف نظر در مورد تبعیت از نظر امام  :

شخصیت های منشعب شده از جامعه روحانیت که براین عقیده بودند که هرچه امام می فرمایند باید عملی شود و هیچ تخلفی نبایددر آن امر صورت گیرد.اما روحانیون روحانیت مبارز بر این عقیده بودند نظر امام اگر حکم حکومتی بود حتما باید اجرا شود اما اگر ارشادی باشد انسان می تواند طبق نظر خود عمل کند

2-      اختلاف نظر در مورد نظریه های اقتصادی :

مجمع روحانیون مبارز بر اقتصاد دولتی و محدود کردن بخش خصوصی تاکید می کردند .در صورتی که جامعه روحانیت مبارز دولت را ناظر و کنترل کننده اقتصاد می دانستند و دولت عرصه را برای حضور  بخش خصوصی در اقتصاد فراهم می کند.

3-      اختلاف نظر در مورد اسامی کاندیدای مجلس سوم :

در این موضوع که اختلاف نظر بیشتر دیده می شد که حتی در بیانیه نخست مجمع روحانیون مبارزاین تشکل  با درج کلمات گلایه آمیزی خط مشی کاندیدای جامعه روحانیت مبارز را زیر سوال بردند.واختلافات نمود بیرونی یافت.

لازم به ذکرمی باشد که اختلاف نظر در مورد نظر امام ، بر سر نخست وزیری میر حسین موسوی بود که امام تلویحا اشاره کرده بودند که ایشان نخست وزیر بمانند که در پایان نیز این اختیار را به نمایندگان مجلس داده بودند .

در مسئله فوق الذکر به نظر می رسد روحانیون مجمع روحانیون مبارز بخاطر نزدیکی نظرات اقتصادیشان  به میرحسین موسوی  از نظر امام حمایت می کردند.



همنشین اول : از دانشجویان متعهد بخاطر این جنبش بودن شون متشکرم که در مسئله مسلمانان میانمار به خوبی عمل کردند.علی الخصوص اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

همنشین دوم :حالا خوبه خوبه .چه خبرته اینقدر رسمی تشکر می کنی ؟

همنشین اول : این تشکر از یه نوع دیگه هست.تشکر می کنم از آقایون قالیباف و محسن رضایی و علی الخصوص خاتمی ،هاشمی و... که مصلحت کشور رو در نظر گرفتند و فعالیت انتخاباتی انجام نمیدن.

همنشین دوم :باز دوباره تشکر. حالا که اینطور شد منم تشکر میکنم از آقای هاشمی که از دانشجویان دانشگاه شیراز خواستند فعال باشید.البته حالا برا چی فعال باشید یک سوال هست ؟

همنشین سوم : محض اطلاع بچه ها ! این مجمع روحانیون مبارز با دبیر کلی خاتمی روز 30 خرداد 88یک روز بعد خطبه فصل الخطاب آقا بیانیه دادند سبزی ها بیاند اغتشاش کنند!!!؟؟

همنشین اول : باز تشکر میکنم از آقای احمدی نژاد بابت همکاری با میراث فرهنگی .همچنین سخنانشون در مورد رستوران ها و سینما .

همنشین دوم : بچه ها بریم که  روزه ایم .با این تشکرهامون روزه مون باطل میشه .از همگی التماس دعا داریم.

۵ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ مرداد ۹۱ ، ۱۲:۲۱
حامد برزگر